Over Klijmij Uitvaartverzorging

Klijmij Uitvaartverzorging tracht te voldoen aan hedendaagse verwachtingen en daarnaast ook oog te hebben voor ontwikkelingen in de samenleving. Op één punt willen wij echter toch graag ‘ouderwets’ blijven. De persoonlijke aandacht voor de nabestaanden stond én staat centraal in onze dienstverlening. Nu en in de toekomst.
De keuze voor een uitvaartverzorger is immers een vertrouwenskwestie. Een vertrouwen dat wij nooit mogen en willen beschamen.

Organisatie
Klijmij Uitvaartverzorging is al heel lang een vertrouwde naam in de regio. Onze goede naam danken we natuurlijk in eerste instantie aan onze medewerkers. Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als in organisatorisch opzicht. Al onze collega’s spelen daarin als hecht team een belangrijke rol, zowel gastdames, verzorgers, chauffeurs en dragers als uitvaartleiders. Het voert te ver om op deze pagina al onze medewerkers te vermelden, maar in ieder geval stellen we onze uitvaartverzorgers graag aan u voor. Zij zijn nu eenmaal het vaste aanspreekpunt voor de nabestaanden in de periode na een overlijden. Omdat de zorg rond een uitvaart niet alleen om de plechtigheid draait, zullen zij u ook helpen met allerlei andere bijkomende zaken.

HTS_4697PS1-web

Teus Exalto en Anita Oldenburg 

Het uitvaartcentrum aan de Boschstraat 73-77  is er helemaal op ingericht om nabestaanden de gelegenheid te geven in alle rust afscheid te nemen. Niet alleen tijdens een condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

De aula is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium.

De aula in het uitvaartcentrum wordt dan ook gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten. Op dit gebied is er tegenwoordig veel mogelijk, zowel patisserie, broodjes, warme hapjes als een eenvoudige of uitgebreide high-tea. In principe kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Als u vragen hebt of als u gewoon een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen.